Odgovori 
 
  • 0 Glasova - 0 Procjena
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EVO TV
11-10-2012, 04:00 PM
Post: #1
EVO TV
EVO-TV
Drage kolegice i kolege šalteraši i poštari ovaj tjedan smo imali predavanje za evo-tv koje su provodili naši interni treneri.
Uz sve prednosti što su naveli poput: proizvod HP d.d., prenosivosti, najjeftinija tv na tržištu, dostupnost svima (signal), HD, 3D, mjesečna promjena buketa (paketa)….
Istina je da je to naš proizvod na kojem bi zarađivala isključivo pošta što znači da nismo prodavači za nekog desetog i da je prenosiv sa više od 5 programa a sve ostalo je na žalost laž.
Nismo najjeftiniji na tržištu nismo jedini koji imamo HD imaju svi,3D imaju svi jer to ovisi da li imate tv koji to podržava, pay TV dapače ovo što mi nudimo niti nije pay TV jer je poanta pay TV-a da platite jednu emisiju koju želite gledati ( npr. Barelona - Real Madrid), a ovo je plaćanje buketa ili kako drugi to zovu paketa. Najjeftiniji nismo na tržištu jer se kod nas npr. plaća 210 kn za 45 programa a kod drugih operatera za tu ili nešto manju ili nešto višu cijenu dobije se 50 – 70 programa + telefon + flat Internet.
Ovu uslugu bi trebali nuditi na šalterima i po rajonima, internetom i putem call centara. Pitanje je kada da to rade šalteraši?
Da li prije nego što ponude H1, Max tv ili nakon?
Prije ili poslije diners kartica , hpb štednje, najnovijih knjiga, kuharica, paketa za mobitele, privjesaka za ključeve, magneta za hladnjake, čestitki za vjenčanja rođendane svete pričesti, lampaše, dvd filmove, igračke za djecu…… možda uskoro i igračke na baterije ili napuhavanje za odrasle! U dostavnim poštama zaboravite na ukucavanje HUB, socijalnih pomoći to će netko drugi isto tako i račune mogu slobodno ići plaćati u FINE, KONZUME, BANKE, slažite im i prodajte EVO TV.
Poštari bi pošto imaju najviše doticaja sa strankama trebali prodati najviše prijemnika! Naravno sve što prodaju trebaju i ugraditi. Svaki uređaj koji iznosite morate zadužiti. Nosite ga u torbi ili vozite na motoru po suncu, kiši i snijegu i tu se postavlja pitanje što ako ga uključite a on ne radi ili instalacije nisu ispravne pa pregori prijemnik ili ne daj Bože još neki uređaj u kući ! Neka i nekako i smirite stranku i objasnite da vi niste krivi za kvar ali zadužili ste ispravan uređaj a vraćate pokvareni u poštu ( ni interni treneri ne znaju što tada). Interni treneri su nam prikazali da je EVO TV nešto što će spasiti poštu pa ima prednost i to nam mora biti u prvom planu ali ne pred preporukama, t-com računima, računima banaka, prioritetnim pošiljkama, običnim pošiljkama, mirovinama, socijalnim pomoćima, kutijicama iz inozemstva…jer ipak smo mi državni operater i moramo sve to u vremenskom roku dostaviti strankama.
Call centri će raditi 7 dana u tjednu od 7 - 24 za nas u pošti i cure „sve znaju“ ipak su imale 3 dana predavanja. „Osposobljene su za sve moguće poteškoće“ i radit će sa osmjehom na licu jer tko ne bi htio do ponoći raditi i onda kao kakva uličarka ići kući po najvećem mraku bez gradskog ili prigradskog prijevoza.
Još ne znaju dali prijemnici koji se prodaju putem interneta će ljudi podizati u poštama, nositi poštari ili će uvaljati i dečkima sa kombijima.
Na kraju bi istaknuo kako uprava HP d.d. po onome što smo čuli trži od radnika da prekrše etički kodeks HP d.d. koji smo svi morali potpisati prije par godina jer moramo lagati korisnike
čl. 6
st. 1. Radnici pri obavljanju svojih poslova i zadataka moraju raditi i nastupati pošteno, objektivno i nepristrano.
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-10-2012, 09:26 PM (Zadnja izmjena: 11-10-2012 09:27 PM od tincha.)
Post: #2
RE: EVO TV
Velim ja....još nam fale štange u uredima,tečaj plesa,par krpica,pokoji dildać :) i onda bumo valjda kompletni.
E,onda "mušterijama"moš prodat i muda pod bubrege
Connie_30

"Better to die standing, than to live life on your knees."
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-10-2012, 10:35 PM
Post: #3
RE: EVO TV
sve je to meni lijepo,i ja bi volio to imati ako oživi ta ideja,samo mene zanima kako ću ja uz svoj posao još i to nuditi,ovako imam previše posla,ništa ne stignem,poštu i preporuke svaki dan vraćam sa terena jer nisam uspio to podijeliti a i još d anutim tv...neznam...

“Budite jaki, živite časno i sa dostojanstvom. Kada pomislite da više ne možete tako, izdržite.”
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-11-2012, 04:58 PM
Post: #4
RE: EVO TV
bilo bi stvarno ljepo kad bi s evotv povećali prihod, samo mi se čini da opet kasnimo sa ponudom..... i koliko sam vidjela bukete nije neka konkurencija prema ostalima koji nude rekla bih bolje programe u paketima...
nadam se da griješim
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-11-2012, 06:47 PM (Zadnja izmjena: 11-11-2012 06:47 PM od tincha.)
Post: #5
RE: EVO TV
Mi kasnimo 20 godina za svim uslugama......I ne znam kako su si oni to zamislili da će evotv povećat prihode. Pa tko normalan će to kupit i davat 210 kuna za 45 programa???????
bez interneta i telefona,naravno.
Ovakve budalaštine se mogu izmislit jedino u Hrvatskoj pošti,sjetite se samo "pošta putovanja" :), Diners,akcija do 31.12...bez upisnine i članarine,otvoriš stranci karticu,a on dobije račun,gdje mu istu obračunaju,a onda se moraš debelo crvenit pred čovjekom koji ti j* sve po spisku....ali,moramo biti happy jer smo ostvarili cilj. Ne,ja nisam sretna zbog toga i ne želim slušati da mi netko na šalteru psuje mater,jer mu želim izbiti određenu svotu novca iz džepa nagovarajući ga na ovakve,besmislene idiotarije.
Angry

"Better to die standing, than to live life on your knees."
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-13-2012, 09:51 PM
Post: #6
RE: EVO TV
Danas čitam kak se diša hvali da smo JEDINA pošta na svijetu s takvom ponudom.
Nemogu vjerovat kak su ostali glupi i nisu vidjeli di je prava lova.
Samo nedaj bog ostalima da krenu tim putem ili da jednostavno uništimo konkurenciju tako da im prepustimo taj hvalevrijedni projekt.
A sad malo ozbiljno, živo me zanima kolko ta igračka košta poštu mjesečno (najam satelita,koncesija državi, ugovori s televizijama i još hrpa drugih stvari) i koliko bi morali prodat da bi došli u plus?
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-14-2012, 09:45 PM
Post: #7
RE: EVO TV
Dovoljno da nas uvali u toliki minus da nećemo moć prikazati koliko nuli smo u minusu , ali tko je nabavio te uređaje i po kojoj cijeni??? Tko je ponovno stavio lovu u džep?????
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-14-2012, 10:17 PM
Post: #8
RE: EVO TV
A ko, JA!!!
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
11-15-2012, 07:10 PM
Post: #9
RE: EVO TV
Digitalni korak natrag za tržišnu ekonomiju
Planovi Hrvatske pošte o ulasku na tržište digitalne televizije problematični su jer destimuliraju ulagače u telekom sektoru, gdje tržište već djeluje


Ako Hrvatska pošta planira ući u utrku s Hr
vatskim telekomom (HT) kako bi ga potaknula na to da svoju uslugu digitalne televizije MAXtv dovede u svaki kutak Hrvatske, onda je taj plan opravdan. Ako je, međutim, ulazak Pošte na to tržište signal kako bi državne tvrtke trebale tražiti rast prihoda i profitabilnosti, koji zasad ne vide ili nemaju na svojim matičnim tržištima, onda je to veliki korak natrag za tržišnu ekonomiju.

Najava ulaska Hrvatske pošte na tržište digitalne televizije u ovom trenutku više vuče na opstrukciju tržišne ekonomije nego na poticanje njezina razvoja. Točno je da se danas usluga digitalne televizije putem žica i kabela, kako je nude svi veći telekom operateri, pa tako i HT, može dobiti samo u većim gradovima. Ona je teoretski dostupna u cijeloj Hrvatskoj, ali u praksi baš i nije tako. HTov MAXtv, kao i njegove konkurente, ne možete baš dobiti na svim otocima, nisu dostupni u cijeloj Lici, a čak i u nekim dijelovima Zagreba takva ponuda nije dostupna svima. Kako bi to popravili, HT i Vipnetov B.Net predstavili su usluge digitalne televizije putem satelita, ali te ponude ipak nisu identične uslugama koje mogu dobiti oni koji ih koriste putem žica i kabela. U tom smislu najava Hrvatske pošte svakako obogaćuje ponudu, podiže razinu tržišnoga natjecanja, a time i nužnost većih ulaganja u telekom sektor.Problem je, međutim, što bi to mogao biti signal kako bi i druge državne tvrtke mogle tražiti prihode i dobit, na tržištima gdje je privatni sektor već pronašao svoj prostor za održivo poslovanje. Tako bi se sutra Hrvatske željeznice mogle restrukturirati i širenjem na platni promet, jer korisnika i kapitala imaju, pa zašto se ne bi bavile poslom koji u krizi bankama donosi rekordne profite? HEP bi poslovanje mogao obogatiti maloprodajom, jer tehnički svi u svojim stanovima i uredima možemo putem strujnih kabela dobiti uslugu online trgovine ili osobnog kioska, a Konzumu i Mercatoru očito dobro ide. To jesu realni i inovativni planovi, ali destimuliraju ulagače u sektorima gdje tržište već djeluje. Država bi trebala poticati javne tvrtke da otvaraju nova tržišta, primjerice, kanale za izvoz ili pak jačaju i pojeftinjuju lokalnu infrastrukturu i time šire prilike za cjelokupno gospodarstvo. No, najvažnije, što god odlučila, Vlada bi to jasno trebala dati do znanja ulagačima. Pogotovo ako tvrdi da ih očekuje u veliku broju.
Pronađi sve korisnikove postove
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Odgovori 


Idi na forum:
Kontakt | Forum Feniks | Povratak na vrh | Povratak na sadržaj | Lite | RSS